Világvezető az innovációban

Újraálmodtuk a gyümölcs- és zöldségpréselést

35 ÉVES TAPASZTALAT:

A design, a tapasztalat és a technológia tette a Zumex automata facsaróit világszinten elismertté. 30 éves tapasztalatunk révén széleskörű megoldást biztosítunk ügyfeleink számára a gyümölcs- és zöldségpréselés terén.

A Zumex világszerte vezető szerepet tölt be a szálloda- és vendéglátóipar, illetve a kiskereskedelmek számára készült automata facsaróberendezések, valamint ipari facsarógépek tervezésében és gyártásában.

Ez a vezető pozíció az Original System nevű gyümölcslé-facsaró rendszerünknek köszönhető, amely lehetővé teszi számunkra, hogy a lehető legtöbb levet nyerhessük ki anélkül, hogy a héj belekerülne, és ezzel garantáljuk a gyümölcs- és zöldséglevek minőségét, ízét és higiéniáját.

Vonzó és gyakorlatias

  • Vendéglátás és kiskereskedelem: Automata facsarók a HoReCa- (szállodai, éttermi és vendéglátó) és a kiskereskedelmi szektorban: kávézókban, éttermekben, juice bárokban, önkiszolgáló egységekben, kisboltokban, szupermarketekben és hipermarketekben.
  • Automaták: Forradalmi, legújabb generációs automaták, melyekkel bárhol kínálhat friss gyümölcsleveket.
  • Élelmiszertechnológia: A Zumex ipari részlege olyan gyümölcs- és zöldségfeldolgozással kapcsolatos mérnöki projektek fejlesztésén dolgozik, amelyekkel ipari szinten képesek gyümölcs- és zöldséglevet, valamint egyéb melléktermékeket kinyerni. Testreszabott megoldások az ügyfelek igényeihez igazítva.

Nemzetközi jelenlét

A Zumex Csoport a cég megalakulása óta nyitott a nemzetközi piacok felé, globális jelenléte számottevő: több mint 100 országban van jelen, központja pedig Spanyolországban található. 

A Zumex 4 országban (USA, Mexikó, Egyesült Királyság, Franciaország) rendelkezik saját irodával, ezenkívül globálisan kiterjedt hivatalos forgalmazói hálózattal bír.

Garancia:

Zumex Jótállás

Zumex Jótállás Pótalkatrészek