Élelmiszertechnológia

A gyümölcs- és zöldségpréselés technológiája

Original System

Egyedi gyümölcslé-facsaró rendszer.

Forradalmi gyümölcslé-facsaró rendszerünk egészen új koncepciót képvisel a szálloda- és vendéglátóiparban, hiszen mi alkalmaztunk elsőként automata facsarást az ágazatban.

Az Original System garantálja a minőséget, az ízt és a higiéniát, a gyümölcsök és zöldségek héja nem érintkezik a lével. Ez megakadályozza, hogy az illóolajok és savak a lébe kerüljenek, aminek eredményeként kiváló minőségű, ízében teljes gyümölcslevet kapunk.

Zumex ASP

Az antibakteriális technológiával ellátott facsarógépek első generációja.

A Zumex ASP (antibakteriális ezüst-polimer) egy ezüst-ion alapú technológia, amely meggátolja a baktériumok elszaporodását, valamint extra hatékony és hosszantartó védelmet biztosít.

Életesszencia

A gyümölcs esszenciája. Az élet esszenciája.

Az „Életesszencia” mottóval a cég új megközelítésben mutatkozik be a világ előtt; még közelibb és elkötelezettebb, még vonzóbb és meggyőzőbb arcát mutatva.

Vezetőnek lenni annyit jelent, hogy minden részletre oda kell figyelnünk, mindennap a lehető legtöbbet kell elérnünk, a lehető legjobbat kell kihoznunk magunkból.

Mert a lé a gyümölcs esszenciája. Mert a gyümölcs az élet esszenciája.

Minőségi értékrend

Elkötelezetten a kiválóság iránt.

Design, technológia, funkcionalitás, erő és kiválóság a minőségben; ez a mi hitvallásunk.

Új központunk

5000 m2 az innováció szolgálatában.

2010-ben a Zumex megnyitotta új központját a spanyolországi Valencia tartományban, Moncadában, amely a több mint 5000 m2-es területén helyet biztosít a központi irodáknak és a gyártóüzemnek is.

A környezet iránti elkötelezettség alapelvünk, így azt szem előtt tartjuk a gyártási folyamatok során, valamint figyelembe vettük a cégház építésekor is, amelynek bioklimatikus falai intelligens módon szabályozzák a hőmérsékletet, amivel jelentős energia-megtakarítást tudunk elérni.