Forradalmi gyümölcslé-facsaró rendszerünk egészen új koncepciót képvisel a szálloda- és vendéglátóiparban, hiszen mi alkalmaztunk elsőként automata facsarást az ágazatban.
Az Original System garantálja a minőséget, az ízt és a higiéniát, a gyümölcsök és zöldségek héja nem érintkezik a lével. Ez megakadályozza, hogy az illóolajok és savak a lébe kerüljenek, aminek eredményeként kiváló minőségű, ízében teljes gyümölcslevet kapunk.
A Zumex ASP (antibakteriális ezüst-polimer) egy ezüst-ion alapú technológia, amely meggátolja a baktériumok elszaporodását, valamint extra hatékony és hosszantartó védelmet biztosít.
Az „Életesszencia” mottóval a cég új megközelítésben mutatkozik be a világ előtt; még közelibb és elkötelezettebb, még vonzóbb és meggyőzőbb arcát mutatva.
Vezetőnek lenni annyit jelent, hogy minden részletre oda kell figyelnünk, mindennap a lehető legtöbbet kell elérnünk, a lehető legjobbat kell kihoznunk magunkból.
Mert a lé a gyümölcs esszenciája. Mert a gyümölcs az élet esszenciája.
Design, technológia, funkcionalitás, erő és kiválóság a minőségben; ez a mi hitvallásunk.
2010-ben a Zumex megnyitotta új központját a spanyolországi Valencia tartományban, Moncadában, amely a több mint 5000 m2-es területén helyet biztosít a központi irodáknak és a gyártóüzemnek is.
A környezet iránti elkötelezettség alapelvünk, így azt szem előtt tartjuk a gyártási folyamatok során, valamint figyelembe vettük a cégház építésekor is, amelynek bioklimatikus falai intelligens módon szabályozzák a hőmérsékletet, amivel jelentős energia-megtakarítást tudunk elérni.